zondag 12 mei 2013

Bonno van der Putten 'Afdingen bij webwinkels '






Consumenten kunnen op pingelen.nl afdingen op producten en diensten van verschillende online aanbieders. De afdingwebsite, een nieuw concept in de Nederland, is bedacht door Eric Heijneman en Stefan Denissen. In de loop van de maand mei gaat de eerste publieke testversie online.

De starttariefstelling die op de website bij de producten komt te staan is de prijs die de aanbieder zelf hanteert. De consument kan dan een lager bod doen, wat de winkelier kan accepteren of afslaan. Wel heeft hij al bepaald wat de ondergrens is, zodat hij nog enige winst maakt. Heijneman en Denissen krijgen op hun beurt per verkocht product een vergoeding.

Met pingelen.nl willen de bedenkers Nederlands favoriete hobby, het afdingen, op een makkelijke manier thuis brengen. Pingelen.nl begint met een aanbod van leisure en entertainment, zoals toegangskaartjes, wellnessarrangementen of hotelkamers.


 Management Training by Professional Bonno van der Putten http://ow.ly/krFMv @bonnovanderputt #retail #carrefour #news #equity


Geen opmerkingen:

Een reactie posten