zondag 12 mei 2013

Webshop Fab opent eerste fysieke winkel Bonno van der Putten






Designwebshop Fab heeft een eerste fysieke winkel geopend in Hamburg. De online retailer wil meer winkels openen om op die manier ‘’s werelds grootste designwinkel’ te worden.

Door fysieke winkels en producten van eigen labels wil de designshop zijn naamsbekendheid vergroten. Dit jaar wil Fab dertig procent van zijn omzet in Europa behalen. Dit wil de webshop onder andere bereiken door de dedicated landensite in Frankrijk.

Tevens introduceert Fab een meubilairserie in samenwerking met het Duitse bedrijf Massivkonzept en met de Andy Warhol Foundation. De oprichters van Fab denken aan het eind van het jaar drieduizend zelf ontworpen producten op de markt te hebben. Voorbeelden van die producten zijn op dit moment al te zien in de fysieke winkel in Hamburg.

 Start your own business? Check this http://ow.ly/krH23 @bonnovanderputt #retail #carrefour #news #equity

 Fashion from the Top retailers http://instagram.com/bonnovanderputten# @bonnovanderputt #retail #carrefour #news #equity


1 opmerking:

  1. Ik denk dat het beste aanpak te zijn korting webshop, samen met de fysieke winkel, omdat het helpt de klant om de prijzen en de kwaliteit van producten te vergelijken ...

    BeantwoordenVerwijderen