zaterdag 22 juni 2013

Bonno van der Putten 'Engelsen klaar voor biometrische betaalmethoden'

Bijna de helft van de Engelse consumenten wil in de toekomst kunnen afrekenen met zijn vingerafdruk of een scan van zijn iris of handpalm. Dat blijkt uit een rapport van WorldPay over de houding van consumenten ten opzichte van opkomende smartphone-betaalmethoden. Uit het onderzoek blijkt dat drie op de vier consumenten op de automatische piloot shopt en afrekent met cash, pinpas of door online te betalen.

“De industrie moet grote stappen zetten om het huidige aankoopgedrag te veranderen”, aldus WorldPay-voorzitter Ron Kalifa, schrijft Internet Retailing. Volgens hem zijn de biometrische betaalopties bij het grote publiek bekend door science-fiction films en televisieprogramma’s. “Het is nu cruciaal om deze nieuwe methodes begrijpelijk en zichtbaar te maken, zodat ze een wijd publiek aanspreken. Wanneer retailers het huidige shopgedrag van consumenten uitdagen, kunnen de nieuwe betaalmethoden massaal worden geadopteerd.”

In totaal zegt 49 procent van de ondervraagden achter biometrische betalingen te staan, terwijl dertig procent met zijn smartphone graag PIN-based wil afrekenen. Van de respondenten zou 25 procent van online portemonnees gebruik willen maken. 23 procent is geïnteresseerd in betalingen per sms. Slechts twaalf procent van de ondervraagden zou via sociale media willen afrekenen.





 Monarch Capital. The leading number 1 Entrepeneurs

http://www.bonnovanderputten.co.uk/ @bonnovanderputt #retail #carrefour

#news #equity

Geen opmerkingen:

Een reactie posten